Fysieke opleidingen

APeXPRO verzorgt open en in-house trainingen. Fysiek, virtueel of via webinar.

Wij bieden o.a. onderstaande fysieke opleidingen voor ondernemers en openbare aankopers, maar ook opleidingen op maat zijn mogelijk. Van onderstaande trainingen leggen wij regelmatig "open" sessies in, d.w.z. waar u individueel (of met collega's) op kan inschrijven. De open cursussen vindt u in de rechterkolom op onze website. 

Bent u geïnteresseerd in een opleiding m.b.t. overheidsopdrachten, maar vindt u ze niet terug in ons (open) aanbod? Contacteer ons dan met uw wensen en wij bekijken hoe we u kunnen helpen.

Tijdens al onze fysieke opleidingen geven wij talrijke praktijkvoorbeelden en nemen wij uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Naast deze fysieke opleidingen zijn er ook reeds een aantal Online Trainingen beschikbaar. Ze zijn korter, goedkoper en u kan ze doen waar en wanneer het u uitkomt. Iets voor u? Bekijk dan zeker het online aanbod

Rond al deze onderwerpen kunnen wij ook bijkomende begeleiding bieden. Interesse of meer weten? Neem vandaag nog contact op

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten 17 januari 2023

Onderhandelen binnen de WOO? Ja het kan. Het moet zelfs!
17 jan

2-daagse praktische introductiecursus aanbestedingen 23 & 24 januari 2023

2-daagse praktische cursus voor aanbesteders én ondernemers. In deze opleiding krijgt u een introductie tot de wetgeving overheidsopdrachten, maken we u wegwijs in de online tool e-Procurement en behandelen we het Uniform Europees Aanbestedingsdocument. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf nu in!
23 jan - 24 jan
.