Met de auto

Wanneer u met de auto naar ons rijdt, kan het zijn dat u een stukje door de lage-emissiezone in Antwerpen moet. Meer info hierover vindt u op de website slimnaarantwerpen.be.

Vanuit het noorden, via de E19 en E313

U rijdt richting Antwerpen. U rijdt de Antwerpse ring (R1) op richting Gent. Neem afrit 5a richting Antwerpen centrum-Hoboken.

Op het einde van de afrit rijdt u aan de lichten naar rechts. 300 m verder slaat u aan de lichten opnieuw rechtsaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Via de A12

U rijdt richting Antwerpen. Wanneer u het verkeersviaduct van Wilrijk voorbij bent, neemt u afslag 13 op de A12 richting Antwerpen-Zuid, Hoboken, Wilrijk (u rijdt dus niet de ring rond Antwerpen op). Op het eerstvolgende kruispunt rijdt u schuin links de Jan De Voslei op. Na 850 meter houdt u rechts aan richting Hoboken, Singel. Aan het eerstvolgende licht slaat u linksaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Via de E17

U rijdt richting Antwerpen. U neemt de eerste afrit na de Kennedytunnel. U volgt de richting Boom, Hoboken. Na enkele honderden meters neemt u afrit 14 richting Hoboken, Kiel. Na een scherpe bocht naar rechts slaat u aan het eerstvolgende kruispunt linksaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Het NIEUWE e-Procurement voor ondernemers

In deze opleiding maken wij u als ondernemer wegwijs in het gloednieuwe e-Procurement systeem.
4 mei
.