APeXPRO biedt u volgende virtuele opleidingen. U kan ze doen op uw tempo, wanneer het u uitkomt. Ze blijven 30 dagen toegankelijk.
Heeft u een bepaalde behoefte of suggestie? Of zit u met een vraag? Laat het ons weten via de chat!

TIJDELIJK AANBOD: Combinatie opleiding "overheidsopdrachten" voor ondernemers

Online opleidingen "e-Procurement en UEA voor ondernemers" + "Introductie tot aanbestedingen" --> Boek nu deze voordelige combinatie met 15% korting d.w.z. nu 470 euro  i.p.v. 555 euro excl. BTW en de gigantische markt van de overheidsopdrachten ligt voor u open!

e-Procurement en UEA voor ondernemers

Online training voor ondernemers die alle onderdelen behandelt van het praktisch zoeken van aanbestedingen, het indienen van de offerte en het invullen van het UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument). Boek deze opleiding, vind uw aanbestedingen en stuur uw winnende offerte elektronisch in!

Introductie tot aanbestedingen

Online training voor ondernemers die in 11 hoofdstukken een introductie geeft tot aanbestedingen. Na deze opleiding kan u aan de slag met overheidsopdrachten. Boek deze hands-on training en ga achter die overheidsopdrachten aan!

Welkom kmo!

Tijdens de beurs van "Vlaanderen nodigt z'n KMO's uit op WELKOM KMO" waren wij aanwezig met een stand en waren ook de eerste spreker van de dag. Door de enorme toeloop kon niet iedereen in het auditorium. Hierbij onze presentatie

Whitepaper "Geld"

Money, money, money

Must be funny

In the rich man's world