Teamleden

Anja Palmaerts

De expertise van Anja ligt in het domein van de indirecte aankoop en dit zowel in de privésector als in de publieke sector.

Anja Palmaerts is een geaccrediteerd trainer e-Procurement (modules Federale overheid) (e-Notification, e-Tendering, e-Auction, e-Catalogue, e-Awarding).

Anja heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als inkoper of facility manager bij o.a. Bekaert, Aquafin, Mood Media, IBM, Temco Facility, Rio Tinto Diamonds, Mobistar, PA Consulting Group, e.a.

Als Senior Strategisch Aankoper bij Digipolis was zij verantwoordelijk voor de aankoop van ICT gerelateerde diensten en leveringen volgens de wet op de overheidsopdrachten.

Zij introduceerde het e-Procurementsysteem van de FOD P&O, en begeleidde de implementatie zowel bij Digipolis als bij de Gemeenschappelijke Aankoopcentrale (GAC) van de Stad Antwerpen. Ook gaf zij trainingen e-Procurement aan leveranciers.

Contacteer Anja nu!

Evi De Gendt

Na diverse jaren ervaring binnen project management in het bankwezen, heb ik de stap gezet naar het zelfstandige statuut binnen CTK.

CTK is een softwarebedrijf met onder meer een eigen ontwikkeld pakket: DigiDoc. Hiermee zorgen we ervoor dat elkeen binnen het bedrijf, op elk moment én op elke plaats zijn eigen KPI’s kan opvragen in een handomdraai. U kan DigiDoc zien als een eenvoudige en efficiënte vervanger van alle administratieve processen binnen een bedrijf of organisatie waardoor elke medewerker meer ruimte krijgt om zijn eigen talenten verder te ontplooien!

Je kan Evi bereiken via deze link.

Ralph De Wit

Prof. Dr. Ralph De Wit is advocaat te Antwerpen (CGK Advocaten) en doceert aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB), de Universiteit Antwerpen (UA), de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen (HZS). Hij is bestuurder van CEPANI (het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie) en Honorary Member van FIATA (de wereldwijde organisatie van expediteurs).

Te Antwerpen maakt Ralph deel uit van de advocatenassociatie CGK Advocaten, een kantoor dat gespecialiseerd is in algemeen handels-, vennootschaps- en contractenrecht, verzekeringsrecht, bankrecht, en vervoers- en maritiem recht. Hij spitst zich in zijn praktijk toe op internationale contracten en transport. Ralph is tevens actief in internationale arbitrages.

Ralph behaalde in 1993 zijn doctoraat in de rechten met een proefschrift getiteld Multimodal Transport. Carrier Liability and Documentation, in commerciële vorm gepubliceerd bij Lloyd’s of London Press in 1995. Hij publiceert in gerenommeerde juridische tijdschriften en is tevens werkzaam in de redactieraad van enkele tijdschriften. Hij treedt regelmatig op als spreker op nationale en internationale congressen. Specifiek met betrekking tot vervoer is hij verschillende keren als expert uitgenodigd door de Europese Commissie. Hij heeft daardoor uitgebreide internationale contacten opgebouwd en ervaring met lobbywerk opgedaan.

Contacteer Ralph!

David Verrezen

David is reeds lange tijd geïntrigeerd door het op de correcte manier brengen van boodschappen, iets waarmee hij jarenlang ervaring heeft opgedaan binnen de non-profitsector. Een tijdje geleden richtte hij Scribandis op vanuit volgend idee: teksten voor websites, brochures, …, maar ook subsidiedossiers moeten de aandacht krijgen die ze verdienen als het onmisbare onderdeel van elke communicatiestrategie. Maar ze moeten ze ook de “ziel” van een onderneming of organisatie uitstralen, wat uw communicatie heel wat persoonlijker maakt. Scribandis laat uw teksten spreken.

Verder biedt Scribandis communicatiekanalen aan voor content marketing binnen de non-profitsector.

Je kan David bereiken via deze link.

Pablo Vos

Pablo houdt zich sinds 1999 bezig met alles online. Hij is wat je noemt een echte “geek”, met een zeer grafische insteek. In zijn beleving moet niet alleen alles technisch foutloos werken, het mag er ook netjes en verzorgd uitzien. Hij richt zich met zijn bedrijf Out of Site sinds 2005 op een Belgische en Nederlandse klantenkring. Met een kantoor in Breda en Antwerpen kan hij deze twee markten goed overzien. Zijn specialiteit is Drupal, een zeer veelzijdig content-beheersysteem van Belgische makelij.

Je kan Pablo bereiken via deze link.

Karine Vanderlooven

Karine is gepassioneerd door sales en marketing. Na verschillende sales & marketing functies op lokaal en internationaal niveau in de fitness-, hotel- en toeristische industrie richtte zij 6 jaar geleden Costimulus op.

Costimulus biedt een totaalaanpak in sales- & marketinghulp aan KMO’s.  Naast zowel sales – als marketing advies kan je bij haar ook terecht voor de uitvoering ervan. Haar interventies kunnen gaan van een eenvoudig advies i.v.m. een business model, het bieden van verkoopstraining, het ontwikkelen van een marketingplan tot de volledige begeleiding bij de lancering van een nieuw product of bedrijf.

Haar goal is om elke KMO, groot of klein, de mogelijkheid te bieden om een professioneel marketing & sales beleid op te zetten. Hoe klein of hoe jong ook, het is een must om je plaats te veroveren in een snel veranderende, competitieve markt.

Je kan Karine bereiken via deze link.