Aanbestedingen

U bent ondernemer en u wil graag meedingen naar aanbestedingen van de overheid? U bent niet of maar gedeeltelijk op de hoogte van de ingewikkelde regelgeving?

Overheidsopdrachten vormen een brede en interessante markt. Er is meer dan één struikelblok dat in de weg staat bij het binnenhalen van een overheidsopdracht: het correct interpreteren van het bestek, het voldoen aan alle van toepassing zijnde regels, de specifieke vorm van onderhandelen met overheden, … APeXPRO kan met haar jarenlange ervaring aan zowel publieke als ondernemerszijde dit proces met de nodige expertise begeleiden naar een succesvol resultaat. Ook kan er opleiding gegeven worden aan medewerkers met het oog op het vergroten van hun kennis over overheidsopdrachten.

Dé nieuwe evolutie binnen deze sector is e-Procurement. Nu gebeurt dit al gedeeltelijk, maar in de toekomst zullen alle openbare aanbestedingen via elektronische weg lopen. Deze vorm van efficiëntievergroting kan ook in het voordeel zijn van úw onderneming. Laat APeXPRO u begeleiden of opleiding geven  om gebruik te kunnen maken van deze opportuniteit.

U wil begeleiding of opleiding met betrekking tot overheidsopdrachten of e-Procurement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.