Sedert begin 2018 betrok APeXPRO een nieuw kantoor aan de Schorrelaan 2 in 2660 Antwerpen.

Daar beschikken we nu naast 2 kantoren ook over eigen meeting rooms voor vergaderingen en opleidingen. Tevens zijn deze vergaderzalen te huur.

De inrichting van onze nieuwe lokalen weerspiegelt perfect onze filosofie en onze principes. U zal merken dat we veel aandacht schonken aan het circulaire gedachtengoed. Daardoor duurde de inrichting iets langer, want ja we zijn op zoek gegaan naar tweedehandsitems met een ziel. En al die zieltjes moesten perfect matchen tot één geheel. Wij zijn er alvast heel tevreden over, maar we horen ook graag uw mening.

Verwacht u aan decoratie met een verhaal, een vleugje mythologie, heerlijke food for thought, een gepersonaliseerde service en boven alles een heel huiselijk gevoel, waardoor u zich vanaf het eerste moment thuis zal voelen.

Al onze vergaderzalen en kantoren hebben daglicht, maar kunnen ook perfect verduisterd worden.

   

 

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

2-daagse praktische introductiecursus aanbestedingen

2-daagse praktische cursus voor aanbesteders én ondernemers. In deze opleiding krijgt u een introductie tot de wetgeving overheidsopdrachten en behandelen we het Uniform Europees Aanbestedingsdocument. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf nu in!

Het NIEUWE e-Procurement voor openbare aankopers (1d basiscursus)

In deze opleiding leren we u het nieuwe landschap ontdekken, dossiers opbouwen, publiceren van aankondigingen en ontvangen van offertes. Kortom alles wat u nodig heeft om feilloos het nieuwe e-Procurement systeem te gebruiken.
.