Meeting Rooms

Sinds begin 2018 is APeXPRO gevestigd op een nieuw kantoor aan de Schorrelaan 2 in 2660 Antwerpen.

Naast 2 kantoren beschikken we nu ook over eigen vergaderzalen voor bijeenkomsten en opleidingen, die tevens te huur zijn.

De inrichting van onze nieuwe ruimtes weerspiegelt perfect onze filosofie en principes. We hebben veel aandacht besteed aan het circulaire gedachtegoed, wat resulteerde in een iets langere inrichtingstijd, omdat we op zoek waren naar tweedehands items met karakter. Al deze items moesten perfect samenkomen tot één geheel. We zijn erg tevreden met het resultaat, maar horen ook graag uw mening.

Verwacht een decoratie met een verhaal, een vleugje mythologie, inspirerende food for thought, een persoonlijke service en vooral een huiselijke sfeer, waardoor u zich meteen thuis zult voelen.

Alle vergaderzalen en kantoren hebben natuurlijk daglicht, maar kunnen indien nodig ook perfect verduisterd worden.

   

 

Volg onze updates:   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Update wetgeving overheidsopdrachten

Sinds juni 2021 hebben er aanzienlijke wijzigingen plaatsgevonden in het juridische kader van overheidsopdrachten. We geven een overzicht van de relevante wetten en Koninklijke Besluiten (KB's), inclusief praktische tips en voorbeelden. Ook zullen we wetsontwerpen bespreken.

Duurzaam aankopen

Wat omvat duurzaam aankopen precies? Beperkt het zich tot het ecologische aspect, of zijn er nog andere aspecten om rekening mee te houden? Is circulair aankopen hetzelfde als duurzaam aankopen, en zijn er verplichte ISO-normen van toepassing? Hoe integreer ik dit correct in mijn bestek, zowel bij de selectie- en gunningscriteria als in de uitvoeringsvoorwaarden?
.