Aanbestedingen

Als ondernemer wilt u wellicht meedingen naar overheidsaanbestedingen, maar de complexe regelgeving kan een obstakel vormen.

 

Als administratie die mogelijk slechts gedeeltelijk op de hoogte is van de complexe regelgeving rondom overheidsopdrachten, begrijpen we dat u wellicht hulp nodig heeft om deze uitdagingen aan te pakken.

APeXPRO begrijpt dit en kan u helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het correct opstellen of interpreteren van het bestek, het naleven van alle regels, of het onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten, onze jarenlange ervaring aan zowel de publieke als de ondernemerszijde stelt ons in staat om u met de nodige expertise naar een succesvol resultaat te begeleiden. Bovendien bieden we opleidingen aan om de kennis van uw medewerkers over overheidsopdrachten te vergroten.

De opkomst van e-Procurement is een belangrijke ontwikkeling in deze sector. Alle aanbestedingen verlopen via elektronische kanalen. Deze efficiëntievergroting kan ook voor u voordelig zijn. Laat APeXPRO u begeleiden of opleidingen verzorgen, zodat u optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

Heeft u interesse in begeleiding of opleidingen op het gebied van overheidsopdrachten of e-Procurement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Volg onze updates:   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Update wetgeving overheidsopdrachten

Sinds juni 2021 hebben er aanzienlijke wijzigingen plaatsgevonden in het juridische kader van overheidsopdrachten. We geven een overzicht van de relevante wetten en Koninklijke Besluiten (KB's), inclusief praktische tips en voorbeelden. Ook zullen we wetsontwerpen bespreken.

Duurzaam aankopen

Wat omvat duurzaam aankopen precies? Beperkt het zich tot het ecologische aspect, of zijn er nog andere aspecten om rekening mee te houden? Is circulair aankopen hetzelfde als duurzaam aankopen, en zijn er verplichte ISO-normen van toepassing? Hoe integreer ik dit correct in mijn bestek, zowel bij de selectie- en gunningscriteria als in de uitvoeringsvoorwaarden?
.