Aanbestedingen

U bent ondernemer en u wil graag meedingen naar aanbestedingen van de overheid? U bent een administratie die maar gedeeltelijk op de hoogte is van de ingewikkelde regelgeving?

Overheidsopdrachten vormen een brede en interessante markt. Er is meer dan een struikelblok dat in de weg staat bij een overheidsopdracht: het correct opstellen of interpreteren van het bestek, het voldoen aan alle toepasselijke regels, de specifieke vorm van onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten, … APeXPRO kan met haar jarenlange ervaring aan zowel publieke als ondernemerszijde dit proces met de nodige expertise begeleiden naar een succesvol resultaat. Ook kan er opleiding gegeven worden aan medewerkers met het oog op het vergroten van hun kennis over overheidsopdrachten.

Dé nieuwe evolutie binnen deze sector is e-Procurement. Nu gebeurt dit al gedeeltelijk, maar in de toekomst zullen alle openbare aanbestedingen via elektronische weg lopen. Deze vorm van efficiëntievergroting kan ook in het voordeel zijn van u. Laat APeXPRO u begeleiden of opleiding geven  om gebruik te kunnen maken van deze opportuniteit.

U wil begeleiding of opleiding met betrekking tot overheidsopdrachten of e-Procurement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Het NIEUWE e-Procurement voor openbare aankopers (1d basiscursus)

In deze opleiding leren we u het nieuwe landschap ontdekken, dossiers opbouwen, publiceren van aankondigingen en ontvangen van offertes. Kortom alles wat u nodig heeft om feilloos het nieuwe e-Procurement systeem te gebruiken.

Het NIEUWE e-Procurement, UEA en e-Invoicing voor ondernemers

In deze opleiding maken wij u als ondernemer wegwijs in het gloednieuwe e-Procurement systeem en geven toelichting bij het invullen van het UEA.
.