Met de auto

Wanneer u met de auto naar ons rijdt, kan het zijn dat u een stukje door de lage-emissiezone in Antwerpen moet. Meer info hierover vindt u op de website slimnaarantwerpen.be.

OPGELET! De Herenpolderbrug en Schroeilaan zijn regelmatig afgesloten tot eind december 2021.
Pas uw reisroute aan en rijd via de Berkenrodelei naar de Scheldelei en dan verder naar de Schorrelaan 2 te 2660 Hoboken.

Vanuit het noorden, via de E19 en E313

U rijdt richting Antwerpen. U rijdt de Antwerpse ring (R1) op richting Gent. Neem afrit 5a richting Antwerpen centrum-Hoboken.

Op het einde van de afrit rijdt u aan de lichten naar rechts. 300 m verder slaat u aan de lichten opnieuw rechtsaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Via de A12

U rijdt richting Antwerpen. Wanneer u het verkeersviaduct van Wilrijk voorbij bent, neemt u afslag 13 op de A12 richting Antwerpen-Zuid, Hoboken, Wilrijk (u rijdt dus niet de ring rond Antwerpen op). Op het eerstvolgende kruispunt rijdt u schuin links de Jan De Voslei op. Na 850 meter houdt u rechts aan richting Hoboken, Singel. Aan het eerstvolgende licht slaat u linksaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Via de E17

U rijdt richting Antwerpen. U neemt de eerste afrit na de Kennedytunnel. U volgt de richting Boom, Hoboken. Na enkele honderden meters neemt u afrit 14 richting Hoboken, Kiel. Na een scherpe bocht naar rechts slaat u aan het eerstvolgende kruispunt linksaf. U bent nu op de Kolonel Silvertopstraat. U blijft deze weg enkele kilometers volgen. U rijdt een brug over die de spoorweg kruist. Beneden aan de brug rijdt u gewoon rechtdoor, parallel met de spoorlijn. Aan de eerstvolgende lichten slaat u rechts de Scheldelaan in. U neemt het eerste straatje links (Schemerlandlaan) om dan vervolgens onmiddellijk terug links de Schorrelaan in te slaan. 50 m verder op de linkerkant bevindt zich ons kantoor.

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

2-daagse praktische cursus aanbestedingen

Introductie in de wetgeving overheidsopdrachten (2 dagen).
25 okt

Opleiding tot publieke aankoper

6 daagse opleiding in maart 2022
14 mrt - 29 mrt